2016’nın en iyi 16 aile otomobili

Yeni bir araba satın almak bir aile için oldukça önemli bir karardır. Kelley Blue Book editörleri, bu kararı kolaylaştırmak için en iyi aile arabalarını test ederek bir listesini çıkardı. Otomotiv yayın grubu değerlendirme sonuçlarını “Yılın En İyi Aile Otomobili” olarak listeledi.

Engin tecrübeye sahip editörler, en iyi aile otomobili için temsili bir örnek belirledi ve örneğe uygun otomobilleri bir araya getirdi. Kelley Blue Book’un KBB.com yöneticisi ve Pazar analisti Jack R. Nerad yaptığı açıklamada, en iyi aile otomobili seçilirken, eşleştiriliş telefon, bebek koltuğu, aşağı katlanabilir koltuklar gibi özelliklerin göz önünde bulundurulduğu belirtildi.

İlginizi çekebilir>>>BMW en akıllı otomobili üretecek!

Editörler güvenlik, konfor, rahatlık, ferahlık ve çocuk güvenlik koltuğu ile uyum odaklı her aracı değerlendirdi. Bu değerlendirme sonucunda 16 araç en iyi seçildi. Listenin en başında Honda yer alırken, Chevrolet’in üç arabası da bu listede sıralandı.

Aşağıda ve sonraki sayfalarda en iyi aile otomobillerinin yer aldığı listeyi inceleyebilirsiniz.

Honda Civic

Listedeki ilk araba Honda’nın yeniden tasarlanan 2016 Civic modeli oldu. Kompakt sedan model, donanım, güvenlik özellikleri ve yeni stili ile 2016 yılının en iyileri arasına girdi.

1457350383_02.jpg

Yorum yaz

Baktım çözülmüyor. Bir düğüm de ben attım.